Ženám narozeným v těchto znameních zvěrokruhu nikdo neodolá. Patříte mezi ně?

Fotografie: Unsplash

Tři ženská znamení zvěrokruhu, která jsou pro ostatní doslova neodolatelná a působí téměř jako chodící magnet.

Každé znamení zvěrokruhu je jiné a jsou mu připisovány vždy jiné vlastnosti podle přesných poloh hvězd a vlivů jednotlivých planet. Někteří jsou tak emotivnější než druzí, jiní zase dobrodružnější nebo s větším smyslem pro povinnost. Tato 3 znamení zvěrokruhu jsou však v ženském podání téměř neodolatelná a pro muže (mnohdy i pro jiné ženy) je skutečně těžké jim zcela nepodlehnout. Která to tedy jsou a čím vás zaručeně okouzlí?

Býk

Ženy ve znamení býka jsou naprostým ztělesněním šarmu. Je tedy jen skutečně málo lidí, kteří takové ženě dokážou odolat a nepodlehnou jejímu charismatu. V místnosti jsou vždy nejvýraznější ze všech a dokonale na sebe dokážou strhnout všechnu pozornost. Jsou vtipné a mají velmi silné vůdčí a organizační schopnosti, jimž snadno získají kontrolu nad vším a nad všemi. Ženy býci jsou také skutečné krásky, a to jak zvenčí, tak svou osobností.

Fotografie: Freepik

Blíženci

Ženy narozené v tomto znamení jsou opravdu krásné takovou tou tradiční ženskostí, jakou můžete vídat ve starých filmech. Nejneodolatelnější jsou však jejich oči, do kterých když se pořádně zahledíte, uvidíte této ženě téměř až do duše. V lidech však ženy ve znamení blíženců čtou jako v otevřené knize a opravdu nesnáší lhaní. Pokud je tedy budete chtít oklamat, jen stěží vám znovu uvěří. Moc dobře si totiž uvědomují své hodnoty a nemíní jimi plýtvat tam, kde se jí nedostane skutečné upřímnosti.

Fotografie: Freepik

Kozoroh

Ženy ve znamení kozoroha jsou velmi hrdé a své. Nemají rády chvilkové potěšení, a tak hledají někoho, kdo je bude milovat a vážit si jich. Tyto ženy jsou také velmi inteligentní a cílevědomé a vždy si jdou za tím, co chtějí. Pro muže jsou tak hotovým magnetem, chtějí je dobývat a postupně si získat jejich srdce, které pro ně poté zahoří nekonečnou láskou. Tyto ženy jsou také okouzlující a rády podtrhují svou ženskost.

Fotografie: Freepik

Zdroj: HerWay