Čtyři znamení zvěrokruhu, která obvykle získávají sympatie až na druhý pokus. Patří mezi ně i to vaše?

Fotografie: Depositphotos

Každý člověk má nějaké charakterové vlastnosti a ne všechny bývají atraktivní a líbivé pro jejich okolí. Tato znamení získávají přátele až po delší době.

Samozřejmě, že lidé nejsou charakterizováni pouze znamením ve kterém se narodili. Některé střípky z charakterů jednotlivých znamení ale na jejich zrozence obdivuhodně sedí. Každé znamení má své pozitivní vlastnosti i svá negativa a my jsme se dnes zaměřili na čtyři znamení, jejichž zrozenci nemusí působit vždy na první dojem sympaticky a jejich přirozené chování může ostatní od nich dokonce odhánět. Teprve později, kdy odkryjí i jiné stránky povahy, získají své příznivce.

Blíženci

Blíženci, kteří se ocitli v neznámém prostředí bývají velmi nervózní a roztěkaní. Obvykle chtějí toto nepříjemné období rychle překonat a snaží se urychleně začlenit do kolektivu. No, a protože zbrklost obvykle není v takových situacích dobrá, nadělají víc škody, než užitku. Později ale ostatní odhalí, že mají blíženci velký smysl pro humor a jsou ze své přirozenosti přátelští a dobrosrdeční. Pak už pro blížence nebude problém sehnat si dobré přátele.

Fotografie: Pixabay

Lev

Lvi mají mezi lidmi přirozenou autoritu a někdy také ani nezakrývají pocit své vlastní nadřazenosti. Obvykle nešetří radami a mají tendenci velet. Když nemají svůj den, jsou velmi citliví na nedostatek uznání, pokud ho nemají, dávají to dost najevo. Ostatní je často mají za nafoukané a samolibé lidi, což jim v kolektivu zpočátku příliš velkou popularitu nepřináší. Platí to ale jen do té doby, než někomu v okolí dojde, že lev je moudrý a chytrý. Rady, které tak často rozdává jsou obvykle velmi dobré.

Fotografie: Pixabay

Štír

Štíři jsou složité povahy. Vyjít s nimi je složité. Nikdy se jich neptejte na jejich názor, pokud nejste připraveni si vyslechnout třeba i nepříjemnou pravdu. To je vlastnost, která jim znemožňuje rychle najít přátele. O to je ale přátelství s nimi cennější. Pokud získáte štíra za svého přítele, je to přátelství na život a na smrt. Zrozenci štíra si totiž upřímného přátelství váží a nezrazují své přátele ani v případě nouze.

Fotografie: Pixabay

Kozoroh

Kozorozi jsou tak neúnavní a ambiciózní až to někdy ostatním leze na nervy. Velikou motivací je pro ně úspěch a někteří ho neváhají získat kterýmikoli prostředky. Sami obvykle neútočí, ale nezapomínají útoky ostatním a tvrdě je oplácí. Jsou nebezpeční nepřátelé. Bývají to ale plaší introverti a hned tak k sobě nikoho nepustí. Kdo se k nim přeci jen propracuje, zjistí, že navenek tvrdá slupka skrývá citlivé jádro, které kozorozi jen maskují a chrání.

Zdroj: PureWow