Boj o titul Miss European Tourism 2015 na Maltē – V hlavní roli Lenka Josefiova

TV reportérka, herečka, především však Česká modelka a držitelka mnoha titulů z celosvětových soutěží krásy Lenka Josefiová, je toho času na Maltē. Rozhodně se však nejela opalovat, reprezentuje totiž Českou republiku v Miss European Tourism & World Bikini Model 2015.

Lenka nepatří v soutěžích krásy k žádným nováčkům. Českou republiku s úspěchem reprezentovala již na 14 celosvětových soutěžích krásy. Více se dozvíte v minulém rozhovoru s Lenkou. Poslední titul New Star Model 2015 přivezla z Korey. Předtím byla jednou z TOP 5 vítězek na Miss Piel Dorada Internacional 2015 v Mexiku. Rok 2014 se také nesl v duchu výher a několika titulů. V Číně získala titul Most Popular Star of the year 2014 na Asian Trend Awards 2014. V Německu pak 3. místo na No1 Model of the world 2014. Pokračovat bychom mohli do nekonečna.soutěž - modelky

Cestování koluje Lence v žilách

Krásná modelka s českými kořeny je velmi spjata s turismem. To je také důvod, proč se rozhodla zúčastnit se soutěže zaměřené právě tímto směrem. Soutěž je pořádána ředitelem Catwalk Productions Paulem Chetcuti. Cestování patří k největším Lenčiným koníčkům a zároveň velkou součástí její práce. Lenka stihla navštívit již více než 40 států.

Turismus je dokonce obor, který vystudovala. Nedávno se objevila také na titulní straně luxusního časopisu Xpedition Middle East zaměřeného na cestování. Zde bude mít od příštího čísla svou vlastní feature nazvanou The Travelling Beauty Queen – Královna krásy na cestách, kde nás provede svými cestami. Vše startuje na Bali, kde byla Lenka předčasem jako Oficiální TV reportérka Bali Fashion Festival 2015.  Jejím snem je mít svou vlastní show o cestování.

Malta (1)Během svého působení na Maltě se Lenka společně z bezmála 40 reprezentantkami z celého světa věnovala mnoha aktivitám. Od welcome party, až po focení plavek na jachtách a různých turistických částí Malty. Dále pak návštěvě Malta National Aquarium, Cafe del Mar, Marine Park, kde se naskytla možnost vidět úchvatnou show s delfíny či papousky, audio visual show Malta experience, tour vláčkem po Medině. Poslední okamžiky věnují nácvikům na sobotní finále. Spolubydlící Lenky na soutěži je Miss Slovenska Lucia Birová, se kterou si hodně rozumí. V průběhu soutěže bude Lenka mít večerní šaty od návrhářů zvučných jmen Leo Almodal a Mona Al Mansouri.

 Naší reprezentantce přejeme mnoho štěstí na soutěži a další korunku do sbírky!

Zdroj: Pro krasnezeny.eu zaslala Agentura Jay