Řeč těla na první schůzce prozradí, že jste nervózní!

Řeč těla je jedním z nejspolehlivějších ukazatelů lidských pocitůa na první schůzce obzvlášť! Jestliže se chystáte na úplně první rande s novým protějškem, dobře si své tělo střežte, neboť by mu mohlo prozradit více, než byste si přáli. Věřte nebo ne, ale i když se budete pekelně soustředit, aby na vás nebylo absolutně nic znát, může vás prozradit mnoho faktorů – postoj těla, pohyby rukou, rychlá chůze i tvář. Naštěstí pro vás jsme se rozhodli připravit dnešní článek, který pro vás bude radou i doporučením, na co si dát pozor a čemu věnovat pozornost. Nikdo z nás přece nechce nic prozradit nevědomky…

Co říkají ruce

Řeč těla je mocná čarodějka a umí s vámi udělat hotové divy. Milé dámy, až vyrazíte na rande, dávejte si pozor na své ruce. Je samozřejmé, že poprvé s vámi bude cloumat nervozita, ale určitě ji nechcete dát vašemu protějšku najevo. Jestliže si budete na prst namotávat pramínek vlasů, nebo si budete pohrávat s prstýnkem na prsteníčku, ten druhý si toho dozajista všimne. Nemusíte sedět s rukama v klíně, jen si tu a tam zkontrolujte, zda vaše končetiny nedělají podezřelé pohyby. 

Rychlá chůze

Plánujete na prvním rande procházku městem? I v tomto případě vás může řeč těla hodně zklamat. Jakmile je člověk nervózní, zpravidla chtě nechtě zrychlí – a to jak v pohybech rukou, tak i v chůzi. A právě ta by vás mohla při romantické procházce prásknout. Nemusíte se na jednu stranu ploužit a vypadat u toho znuděně, ovšem uhánět o sto šest asi taky nebude to nejlepší. Zkrátka zlatá střední cesta. 

A co s očima?

Nejen řeč těla, ale i řeč očí je hodně důležitá. Jistě víte, co je to oční kontakt a že je na prvním rande hodně důležitý, tak si na tom dejte záležet a nic nepokazte. Jestliže budete očima zběsile přejíždět po místnosti a tvářit se ustrašeně a nesebevědomě k tomu, dáte tak svému protějšku najevo, že vámi cloumá nervozita. Oční kontakt je pro konverzací klíčovým faktorem. 

Fotografie publikována se svolením imagerymajestic Photography/FreeDigitalPhotos.net