5 znamení zvěrokruhu, která dominují ve vztahu a soužití s nimi je opravdu těžké. S největší pravděpodobností je máte ve svém okolí i vy

Fotografie: Freepik

Prozradíme vám, se kterým znamením bude opravdu složité žít v jedné domácnosti. Jeho toxická povaha vás může psychicky nadobro odrovnat.

Vysvětlení, proč se někteří lidé ke svému protějšku chovají zarputilým způsobem, je hned několik. Ve většině případů tomu tak je z toho důvodu, že dotyčná osoba není schopna vzít svůj život do vlastních rukou a obracejí tuto touhu na ostatní. Jedná se o emočně slabé jedince, kteří v sobě potlačují nejistotu a podvědomě potřebují ostatním ukázat, jak moc jsou silní a schopní docílit výšin.

Jedna z hlavních příčin je těžké dětství

V dětství nás rodiče formují do podoby, ve které budeme celý život. Jejich láska, péče, a celkově každý krok vytváří to, čím jsme dnes. Pokud si najdeme partnera, který trpí výše zmíněným druhem chování, pokouší se nevědomky druhého vtáhnout do dětství. To znamená, že dotyčný v této desperátské situaci vyrůstal a bere ji jako normální. Takový postoj je pro něj samozřejmostí.

Fotografie: Freepik

Dalším důvodem může být zranění z minulosti

Nejde o odřené koleno, ale o emoční zranění nebo špatnou zkušenost, kterou si dotyčný nese již dlouhé roky. V takovém případě se člověk může snažit o to, aby mu nikdo již nemohl ublížit a dělá pro to cokoliv. Potřebuje nad ostatními vzít vedení, ať už se jedná o detaily nebo velké záležitosti. Nechce dovolit, aby něco tak zlého opět zažil. Řešení je jednoduché, vybudujte si v dotyčném důvěru a pomozte mu, potřebuje to. 

Chování může být známkou nízkého sebevědomí

Někteří jedinci se chovají jako vůdčí typ z toho důvodu, aby zakryli své velmi nízké sebevědomí. V takovém případě nesebevědomý člověk získá sílu a dominanci nad ostatními. Získají si tak pozornost, což jim pomáhá. Na druhou stranu si neuvědomují, jak moc se druhý člověk v jeho blízkosti cítí sklíčeně, nevnímá to. 

Fotografie: Freepik

Pozor na ženy ve znamení Štíra

Takové ženy jsou nejčastěji žárlivé a majetnické. Srší z nich vysoké ego a nikdy nedovolí, aby jej někdo ponížil nebo srazil jejich sebevědomí. Ví, co říct, a to v každé situaci. Jakmile mají muže, myslí si, že jim partner patří a musí je poslouchat. Ženy ve znamení Štíra se budou snažit o ovládání jejich gest, klidně i pohybů a veškerých aktivit a volných chvil. Mnohdy se může stát, že ženy ani nevnímají, že svým mužům ubližují. Jednají tak z toho důvodu, aby dotyčného neztratili. 

Fotografie: Pixabay

Ženy Lvice v centru pozornosti

Žena ve znamení Lva potřebuje mít neustálý pocit, že je středem pozornosti. A jestliže tomu tak není, dokáží si pozornost vynutit. Jejich velkým mínusem je ego, které je vysoké a vždy musí být podle nich. Mají sílu a nikdy se nebojí vyjádřit, nebo jakýmkoliv způsobem obhájit své myšlenky a činy. Když se stane, že se Lvicím někdo postaví, nebojí se vytáhnout drápky a bránit se. 

Fotografie: Pixabay

Milující Kozoroh ví, co chce

Ženy Kozoroha jsou všímavé ženy a maminky přemýšlející a hledící na své blízké. Jsou strukturované, disciplinované a nikdy nesnesou, aby kolem nich nastal určitý chaos. V takovém případě se umí postavit a nastolit pořádek, ať se jedná o kohokoliv. Vždy jsou si jisté, co chtějí a ostatní kolem nich musí naslouchat a jít ve stejných šlépějích. Pokud ne, mohou se dostat do situací dotyčnému nepříjemným.

Fotografie: Pixabay

Majetnické ženy ve znamení Býka

Býci jsou známí svou majetnickou, žárlivou a dominantní povahou. Jsou také velmi tvrdohlaví a jejich pravda je vždy na prvním místě. Když se náhodou stane, že se jim někdo postaví do cesty, jejich reakce jsou většinou extrémní. Nešetří emoce ani city druhých. Vždy říkají, co si myslí, ale ve většině případů si neuvědomují, že tomu, komu pravdu říkají, ve skutečnosti ubližují.

Fotografie: Pixabay

Raci umí hrát na city

Ženy ve znamení Raka umí ovládat své emoce, ale i city, proto se umí proměnit v tyranské vůdkyně. Umějí být manipulativní a udělají vše, co je v jejich silách, aby z druhých vydolovali to, o co snaží. Mnohdy se stává, že druhá polovička pro ně není nic jiného než loutka, kterou musí ovládat a řídit. Zvyšují si tak sebevědomí a lepí si stará zranění, která je dodnes sužují.

Zdroj: YourTango