Odzbrojující ženské charakteristiky, které dokážou přitáhnout jakéhokoliv muže. Můžete je bez problému mít i vy

Fotografie: Pixabay

Stát se osudovou a po všech stránkách přitažlivou femme fatale není vůbec obtížné. Stačí se seznámit s těmi správnými charakteristikami.

Možná máte v okolí také nějakou kamarádku, které stačí jen mrknout a každý muž jí doslova padne okolo krku. Ale nenechte se mýlit, obvykle není ve hře jen ona přirozená přitažlivost, ale spíše celá řada dalších, na první pohled nenápadných faktorů. Koneckonců – Kleopatra taky nebyla žádná krasavice, a přitom to s muži uměla opravdu skvěle. Měla totiž oněch 5 NEJ, která muže přitahují. A která to jsou?

Nezávislost jako jasné číslo jedna

I když ženy chtějí být ve skrytu duše stále dobývány, všeobecně platí, že domácí puťka na muže svých snů dojem zkrátka a dobře neudělá. Proto se historií táhnou archetypy žen amazonek, pirátek nebo lupiček, o nichž dodnes muži vyprávějí se zatajených dechem (na sexy oblečky zapomeňte, ty jsou záležitostí teprve posledních několika desetiletí). Nezávislost totiž mužům říká, že přesně víte, co od života chcete.

Neuvážou si tedy na krk nerozhodný přívěsek, který je bude následovat na každém kroku. Páni tvorstva si totiž do značné míry zakládají na své samostatnosti a té se drží. Ve vztahu potřebují prostor a dobře ví, že právě vy jim ho dokážete dát, aniž byste se cítila ukřivděná nebo nemilovaná. Zkrátka a dobře jde o vztah, který vydrží a bude neustále růst ke vzájemné spokojenosti. A to je mnohem důležitější, než si myslíte.

Ambice jsou doopravdy sexy

Víte, kam to v životě chcete dotáhnout, a rozhodně nechcete dělat kompromisy. Ano, takové ambice dokážou na muže pořádně zapůsobit. Cítí ve vás silnou osobnost, jež chce dále růst, a nikoli ženu, pro kterou bude nalezení „toho správného pana X“ naplněním životních tužeb. Sami to totiž mají také tak – rádi vztahy budují, ale jen neradi se jim zcela podřizují. Na schůzkách se tedy nebojte mluvit o svých plánech a cílech. Vyplatí se to.

Fotografie: Pixabay

Dlouhé vlasy, krátký rozum? Nikoli

Inteligence je dalším stavebním kamenem, na němž by měl váš osobitý šarm stavět. Jde o opravdu žádanou vlastnost, protože pánové mají vedle sebe rádi plnohodnotnou bytost, která dokáže díky vrozenému talentu číst v jejich touhách a potřebách. Ve hře je tedy nejen běžná inteligence, ale i ta emoční. Pokud dojde k setkání takových dvou lidí, bude to právě muž, kdo se do vztahu rozhodne investovat více. Ví totiž proč.

Fotografie: Freepik

Respektovat a být respektován

Pokud čekáte od vztahu jen romantiku, která by plnila vaše vlastní vyslovená (i nevyslovená) přání, věřte, že to muži vycítí a budou se od vás držet dál. Ve vztahu je totiž nutné, aby partneři respektovali své potřeby i sami sebe navzájem. Nemusí se obávat ponížení v očích přátel ani „dusna“ na domácí půdě. Respekt zkrátka spoustu věcí usnadňuje, a to se nejenom ve vztahu velmi vysoce cení.

Fotografie: Pixabay

Krása a péče o sebe

Samozřejmě ani tato charakteristika tady nesmí chybět. Pokud o sebe žena pečuje, dokazuje to, že si sama sebe váží a chce, aby to vědělo i její okolí. Přirozeně krásná „šmudla“ tak nikdy nedokáže na srdce svého protějšku zapůsobit tak, jako průměrná, ovšem pečlivě oblečená a nalíčená „paní od vedle.“ Ovšem péči je nutné věnovat nejen svému vzhledu, ale také zdraví (fyzickému i psychickému). I to totiž muže přitahuje.

Fotografie: Pixabay

Jak je vidět, vyjít vstříc generaci současných mužů není vůbec těžké. Stačí, když se trochu shlédneme v minulosti a přidáme k tomu kousek svého vlastního já. Nezávislost, respekt, ambice, inteligence a trocha té marnivosti – to je osvědčený recept na to, jak zaujmout muže na první pohled. Stát se femme fatale všedních dní není vůbec těžké, vyžaduje to jen trochu osobního zápalu a vytrvalosti. Nakonec to však jistě zvládnete.

Zdroj: Bota