Fanoušci Marie Šarapovové mohou jásat. Bývalá tenistka se provdá za svého anglického přítele, milionáře Alexandera Gilkese

Fotografie: Getty Images

Fanoušci tenisové jedničky se radují. Maria Šarapovová se vdává. Sportovkyně se podle všeho rozhodla začít žít svůj osobní život naplno bezprostředně po ukončení své sportovní kariéry, což se stalo 26.2.2020. Najít životního partnera při takovém pracovním vytížení jistě nebylo snadné, koneckonců i její výška jí v tom trochu bránila. Měří totiž celých 188 cm.

Maria Šarapovová se vdává

U Marie už jednou byly vdavky málem na spadnutí. Ve svých mladých 23 letech již mohla hrdě nosit status manželky, ale vztah se slovinským basketbalistou Sashou Vuyachichem bohužel skončil dříve, než ke svatbě došlo. A tak se stalo, že srdce tenistky v roce 2018 získal britský milionář Alexander Gilkes. Kromě jeho závratné kariéry se může 41letý Angličan pochlubit i tím, že je přítelem několika známých osobností, kam se řadí i člen královské rodiny.

  • Madonna
  • Elton John
  • princ Harry

Alexander Gilkes má zvláštní zálibu v dějinách ruského umění a své vzdělání získal dokonce v Petrohradě. Maria Šarapovová žije již dlouhodobě ve Spojených státech amerických, kde překvapivě propaguje obchod se sladkostmi.

Pro Gilkese se nejedná o první sňatek

Jak jsme již řekli, Maria Šarapovová se bude vdávat. Pro ni to bude první svatební zkušenost, kdežto pro jejího partnera Gilkese nikoli. S manželstvím už nějaké zkušenosti má. Kdysi byl ženatý s módní návrhářkou Mishou Nonoo, která je blízkou přítelkyní s Meghan Markle. Stručně řečeno, tenistka získala záviděníhodného ženicha.

A kdy bude svatba?

Maria Šarapovová doprovodila společnou fotografii se svým milým popiskem v angličtině „I said yes“. Gilkes se o Šarapovové vyjádřil, že ji bude milovat navždy, řekl, že se vedle ní cítí jako skutečně šťastný muž a přiznal, že se toho od ní spoustu učí. Snoubenci jsou společně opravu rozkošní a vypadají spokojeně. Jiní dokonce věří, že ještě před svatbou budou mít Maria a Alexander dítě. Pro ně je ale teď nejdůležitější svatba, která se bude konat ihned po pandemii.

Uvidíme, zdali pár vydrží čekat nebo se rozhodne pro soukromou malou svatbu s preventivními opatřeními. Nikdo nepochybuje o tom, že tento vztah je schopen vydržet navěky, proto nezáleží na tom, kdy se zamilovaný pár rozhodne pro svatbu. My jim tak jako tak přejeme šťastný rodinný život ve zdraví plný zdravých dětí.