Zjistěte, které mužské znamení zvěrokruhu dokáže lehce odpustit zradu ve vztahu

Fotografie: Freepik

Faktem je, že znamení zvěrokruhu ovlivňuje, jak zástupce silnějšího pohlaví bojují s pocity zrady z nevěry. Některá znamení zklamání neodpustí ani za dlouhé roky.

Zrada milovaného člověka lidem přináší velkou bolest a zklamání. Chovat k někomu zášť a živit tíživý pocit ze zrady, ubližuje v konečné fázi jen nám samotným. Naučit se ale odpouštět je pro někoho nepředstavitelně těžké. Ale pokud jste vyrovnaným člověkem, vše zmírní čas a dokážete se na určité věci dívat s nadhledem. Nikdy zřejmě nezapomenete, ale naučíte se promíjet. Která znamení tyto situace zvládají s přehledem?

Fotografie: Freepik

Nekompromisní Beran

Pokud žena muže ve znamení berana dává přednost jinému, upadne na dlouhou dobu do velkého šoku. Bude křičet, vyhrožovat a není vyloučené ani fyzické násilí. Najednou se zhroutí jeho svět a odpustit zradu pro něj nepřichází v úvahu. Neubrání se realizovaní pomsty a klidně v ní pokračuje dlouhé roky.

Nedůvěřivý Býk

Jestliže býk prožije zradu své milované osoby, ztrácí víru v lidi a stane se z něj cynický nedůvěřivý jedinec. Přebíjí bolest arogantním a tvrdým chováním vůči ostatním, aby už nikomu nedal příležitost mu ublížit. Zrádci se bude snažit vzít veškerý společně získaný majetek.

Fotografie: Pixabay

Pomstychtivý Blíženec

Pokud muž ve znamení blížence odhalí nevěru, okamžitě to v jeho srdci zmrazí veškerou dosud pociťovanou lásku. Naopak se zrodí pocit nenávisti, který přerůstá do velké dramatické události. Pokud jste tomuto muži ublížili, ještě dlouho budete muset snášet následky svého jednání.

Závislý Rak

Zradit raka znamená zabít jednu jeho část. Muž ve znamení raka prožívá zklamání ve velmi černém světě, kdy není výjimečnou situací myšlení na sebevraždu. Není ale pravděpodobné, že by se odvážil realizovat tento definitivní krok. Místo toho se ponoří do některého druhu závislosti. Po určitém čase ale bude připraven odpustit své milované.

Fotografie: Pixabay

Hrdý Lev

Zrazený lev se ke zradě staví odmítavě. Svou bolest nechce nikomu ukázat a drží ji v sobě. Tiše sbalí zrádci všechny jeho věci vyžene ji z domu. Několik dní bude hrdě sám truchlit doma, klidně rozbije i pár kusů nábytku nebo nádobí a potom začne s hledáním nové vášně.

Panna v přetvářce

Muži v tomto znamení se ihned potom, co se dozví o zradě, rozcházejí s nevěrnou ženou. Na svou bývalou partnerku se budou ale sladce usmívat, pokud projdou okolo s novou ženou a tvářit se, že je všechno v pořádku. Dokážou odpustit, pokud jsou přesvědčeni o tom, že výčitky jsou dost upřímné.

Fotografie: Pixabay

Divadlo v podání Váhy

Jestliže se muž ve znamení vah dozví o zradě své ženy, je schopný sehrát přímo mistrovské divadelní představení. Budou rozhazovat rukama, rozbíjet nádobí a vyhazovat snubní prsteny z okna. Zpočátku se mohou přiklánět k odpuštění, pokud ale uznají, že si zrádce odpuštění nezaslouží, ještě ten den jsou schopni se jít bavit.

Štír

Štír, který se dozvědělo zradě, se začne okamžitě mstít. S cizími lidmi, a ne příliš známými přáteli, bude prožívat klid. Naopak v soukromí uspořádá celý maraton skandálů a soubojů se zrádcem. Jestliže se muž ve znamení štíra jednou rozhádá, je schopný vás na ulici nepozdravit dlouhé roky.

Fotografie: Pixabay

Klidný Střelec

Ublížený muž ve znamení střelce nebude vyhazovat věci z okna, nebude vytvářet ani žádné drama. Pravděpodobně vše odpustí a odejde jako první. Bude mluvit o velké ztrátě, analyzovat situaci a probírat si v mysli důvody takové zrady. Po ukončení této fáze bude schopný ženě plně odpustit.

Depresivní Kozoroh

Tento muž potom, co zjistí nevěru své ženy, upadne do velké deprese. Ale při pomyšlení na všechny dary za celá léta přijde rychle k rozumu. Posbírá veškeré dárky a jednoduše odejde ze vztahu. Bude se snažit přijít na to příčinu zrady, ale potom za vším zavře dveře a bude žít dál.

Fotografie: Pixabay

Nepozorný Vodnář

Vodnáři bývají nejčastěji muži, kteří prožívají bolest ze zrady svých žen. Má to jeden prostý důvod. Nevěnují svým ženám dostatek pozornosti ani času. Na první místo staví své přátelé, a to může jeho vyvolené po delším čase překážet. Po nevěře budou ještě dlouho vyprávět svým známým všechny ošklivé věci prožité ve svém vztahu.

Slzy ryby

Muži ve znamení ryb dělají všechno pro svůj vztah, a proto jsou velmi zraněni, pokud jsou zrazeni jejich vyvolenou. Budou plakat a vyprávět svou tragédii všem známým ženám v jejich dosahu. Můžou se přiklonit k odpuštění, pokud nevěrná žena uzná svou chybu a dostatečně projeví výčitky.

Zdroj: YourTango