Několik zcela jasných znamení, že se vás snaží kontaktovat váš anděl strážný

Fotografie: Depositphotos

Strážní andělé nad lidmi stojí každý den, a to bez přestávky. Bohužel s vámi nemohou mluvit tak, jako ostatní lidé.

Strážní andělé člověka provází po celý jeho život a pomáhají mu v časech dobrých i těch zlých. Jejich přítomnost můžete hodně často pociťovat, ale mnohdy si to ani neuvědomíte. Vždy najdou způsob, jak vás kontaktovat prostřednictvím různých věcí. Někdy se dokonce mohou objevit ve vašich snech nebo vás kontaktují přímo a vy to považujete za váš instinkt.

Peří a mraky

Když člověk najde na cestě peří, bývá to spojováno právě s andělskou přítomností. Pokud nějaké uvidíte, jen se usmějte a věřte tomu, že váš anděl strážný je někde blízko u vás. Věděli jste, že mraky často odhalují tvary andělů strážných? Když zvednete hlavu k nebi, můžete ihned pozorovat zřetelné tvary. Tím vám chce anděl strážný ukázat, že je tu s vámi.

Fotografie: Pexels

Vůně

Stalo se vám někdy, že jste ucítili neuvěřitelně příjemnou vůni a neměli jste vůbec tušení, odkud jde? Je možné, že jste tomu nikdy nevěnovali pozornost, ale od teď už jistě budete. Když se to totiž stane, znamená to, že váš anděl strážný je velmi blízko a chce, abyste o něm věděli.

Miminka a zvířátka

Děti a zvířata jsou známí tím, že vidí to, co normální lidské oko nevidí. Tím pádem uvidí i to, že u vás stojí anděl strážný. Pokud uvidíte, že se miminko bez důvodu usmívá a rozhazuje ručičkama k nebi, znamená to, že pravděpodobně vidělo anděla a kvůli tomu se usmívá. Také se může zdát, že když zvířata vidí anděla, jsou najednou mnohem klidnější.

Fotografie: Pexels

Jiskry světla

Pokud se vám někdy zdálo, že jste viděli nevysvětlitelné záblesky světla, znamená to, že anděl strážný je někde blízko vás. Jestliže se vám tato věc právě stala, zavřete oči, uvolněte se a dýchejte. Uvidíte, že najednou budete úplně v klidu. Za svůj život budete několikrát čelit nepříjemným situacím, ale snažte se vždy věnovat pozornost těmto malým znamením. Alespoň budete vědět, že v tom nejste sami.

Zdroj: Little Things