Muži narození v těchto znameních zvěrokruhu mají nejlepší předpoklady být věrnými partnery

Fotografie: Freepik

Většina žen si myslí, že neexistují muži, kteří by milovali jednu ženu po celý život. Není tomu tak. I v dnešní době se takoví najdou. Některá znamení k tomu ale mají větší předpoklady než jiná. Zjistěte, zda mezi ně patří i Váš partner.

Podle astrologů existují znamení, kterým je přímo souzeni být po celý život věrni jedné ženě. Na svou vyvolenou jsou ochotni čekat několik let, poté ji ale nikdy nezklamou a jsou přímo ideálním partnerem. Jejich život je předurčen k tomu, aby ho strávili se svou spřízněnou duší, pro kterou by byli ochotni udělat cokoliv. Pravá láska pro ně není jen pojem z romantických filmů, ale naplnění jejich života. Velmi často jejich láska přetrvává i dlouhé roky po tom, co vztah skončil. Která znamení se považují za opravdu monogamní?

Jedna žena na celý život

Nejprve si musíme vysvětlit rozdíl mezi monogamní a věrností. Na první pohled se totiž může jednat o totožné pojmy, ovšem ve skutečnosti tomu tak není. Věrný muž znamená, že je věrný po dobu trvání vztahu. Pokud ale vztah skončí, nemá problém najít si přítelkyni novou a navázat tak další partnerství. U monogamního člověka to tak jednoduché není. Celý život čeká na tu jednu jedinou, pravou ženu a té je oddaný i pokud jejich partnerství nevyjde. Málokdy si najde partnerku další a pokud ano, již to není tak silný vztah.

Fotografie: Unsplash

Mezi takové typy mužů se řadí ti, co byli narození ve znamení lva. Tento muž je snem mnoha žen. Jedná se o  charismatického, velkorysého a slušného partnera, který je pro svou milovanou ochotný udělat cokoliv. Matoucím dojmem na nás může působit to, že lev je vždy velmi rád středem pozornosti žen a tak se na první pohled jeví jako nespolehlivý a přelétavý. Není tomu tak, ve skutečnosti je totiž opravdu nedostupný. Jakmile potká svou vyvolenou, má oči jen pro ni a za všech okolností ji chrání.

Chybu neuděláte ale ani s Býkem ani s Kozorohem

Muži ve znamení býka jsou velmi klidným znamením, pro které je typická obrovská důvěra jiné lidi. Na prvním místě je pro lidi v tomto znamení rodina, jsou to věrní manželé a přímo perfektně jim sedí role otce. Svou manželku si ale vybírá velmi pečlivě a věnuje tomu dlouhý čas, hledá totiž svou spřízněnou duši. Býk je převážně praktický typ člověka, pro svou vyvolenou je ale ochotný i romantických činů. Bez své milované manželky nemohou žít a láska u nich postupem času neupadá, ale naopak se stává silnější.

Fotografie: Unsplash

Posledním znamením, které se řadí mezi monogamní, patří kozoroh. Mezi vlastnosti, které mu nejsou cizí, patří stabilita a důslednost. Muži ve znamení kozoroha mohou někdy působit jako nedostupní, ale pokud si získáte jejich srdce, budete mít upřímného a milujícího životního partnera. Do vztahu přinášejí věrnost a stálost. Pokud se kozoroh zamiluje, je to pro něj navždy. Svému partnerovi jsou ochotni odpustit cokoliv a to dokonce i nevěru. Pokud jim vztah nevyjde, mnohdy se do dalšího nepouštějí a zůstávají raději sami.